Reviews

Bootylab

06-12-2020


Bootylab helpt je om sterkere bil- en heupspieren te krijgen. Via de webshop heb ik de weerstandsbanden en het oefeningenboek besteld. 

De banden zijn erg fijn om mee te trainen. De techniek wordt duidelijk uitgelegd in het boek. Daarnaast staat in de boek ook een trainingsschema voor 12 weken.

Zelf train ik niet om rondere billen te krijgen, maar om hardloopblessures te voorkomen. Bij hardlopen zijn de bilspieren belangrijke spieren en als deze niet sterk genoeg zijn, kun je overbelastingklachten krijgen. 

Inmiddels is er ook een online trainingsprogramma. Deze kun je thuis doen (home edition) of in de sportschool (gym edition). Dit zijn drie fullbody trainingen (dus ook bovenlichaam) en twee optionele bootytrainingen per week. 

Met de code ANDRIEN10 krijg je 10% korting op je aankopen in de webshop, maar ook op de online trainingsprogramma's (eerste maand gratis!). 

Z8 pro headset

15-11-2020


Z8 pro headset is een Bone Conduction headset. 

Het eerste instellen en verbinden met bijvoorbeeld een hardloophorloge en telefoon gaat erg makkelijk en snel.

De handleiding kan niet goed gebruikt worden, omdat deze in een Aziatische taal (vermoed Chinees) is. Gelukkig is deze niet nodig.

Het geluid is helder. Wel is de bas weinig aanwezig, maar dat schijnt bij soortgelijke hoofdtelefoons ook zo te zijn.

Erg blij ermee! Met de code DRIEN10 ontvang je 10% korting op je aankoop.